Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

¨Ένα μέλι ..."Κόσμημα"

Τα γλυκά μικρά κουτάκια,με τις πολύχρωμες κορδέλες, που δηλώνουν την κάθε ποικιλία μελιού της σειράς Vasilissa της Stayia Farm, ομορφαίνουν ολοένα και περισσότερα ράφια gourmet παντοπωλείων της Ευρώπης και της Αμερικής.


Η σειρά Vasilissa με τις 11 διαφορετικές προσμίξεις μελιού, πρωτοπαρουσιάστηκε στο ευρωπαϊκό κοινό πέρυσι στο Λονδίνο, στο παντοπωλείο The Life Goddess και από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκε από το Βρετανικό κοινό.


Τα προϊόντα της Stayia Farm ταξιδεύουν τους ουρανίσκους των κατοίκων 9 ευρωπαϊκών χωρών , των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και κάθε ταξιδιώτη που φεύγει από την χώρα μας μέσω των καταστημάτων αφορολογήτων ειδών.

Οι καινοτόμες προσμίξεις μελιού με μεγάλα δάκρυα μαστίχας Χίου, με άνθη λεβάντας, με ολόκληρα κομμάτια κηρήθρα αλλά και το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα προϊόν, το θυμαρίσιο μέλι με φύλλα βρώσιμου χρυσού 24 καρατίων είναι μερικά από τα μελισσοκομικά προϊόντα της σειράς Vasilissa.

Με μία εξαιρετική συσκευασία, να θυμίζουν μικρά δωράκια, τα προϊόντα Vasilissa έχουν ως στόχο τον συνδυασμό των ευεργετικών ιδιοτήτων του μελιού με συστατικά τέτοια που θα δώσουν το αποτέλεσμα μίας υπερτροφής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...