Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Το Beaujolais Nouveau 2013 έφτασε στα Cellier!

Όπως κάθε χρόνο, την τρίτη Πέμπτη του Νοεμβρίου, το Cellier θα γεμίσει και πάλι τα ποτήρια σας με το Beaujolais Nouveau του Georges Duboeuf!


Η κυκλοφορία του Beaujolais Nouveau, σηματοδοτεί την έναρξη της νέας χρονιάς στον κόσμο του κρασιού. Αποτελεί την «οινική πρωτοχρονιά» των φίλων του κρασιού και είναι γεγονός που πλαισιώνεται με γιορτές και εκδηλώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο για τα τελευταία 61 χρόνια.

Το Cellier πιστό στο ραντεβού του, σας προσφέρει τον 62ο τρύγο του πιο αναγνωρισμένου και καταξιωμένου σε ολόκληρο τον κόσμο, Beaujolais Nouveau, από τον πρωτεργάτη της περιοχής, Georges Duboeuf.


Μην χάσετε την ευκαιρία να είστε οι πρώτοι που θα το δοκιμάσετε! Σας περιμένουμε την Τετάρτη 20.11.2013 στο "The Dalliance House" (Κυριαζή 19, Κηφισιά, Τ. : 210 623 07 75) στο «μπλέ δωμάτιο» όπου ακριβώς στις 12 τα μεσάνυχτα ανοίγουμε την πρώτη φιάλη, όπως επιβάλλει το έθιμο!

Επιπλέον, μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα κρασί, χαράς και γιορτής, στο δείπνο των φίλων του Beaujolais Nouveau, την Πέμπτη 21.11.2013, στο Ξενοδοχείο King George (Σύνταγμα), στις 22.30μ.μ. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας με ένα μήνυμα στο syntagma@cellier.gr (κόστος συμμετοχής €60) και αδράξτε την αφορμή για παρέα και διασκέδαση με τους φίλους σας.

Φυσικά, από την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου  μπορείτε να προμηθευτείτε το δικό σας Georges Duboeuf Beaujolais Nouveau 2013 από τα καταστήματα Cellier ή ηλεκτρονικά στο www.cellier.gr.

Στα Cellier πιστεύουμε ότι το κρασί είναι κομμάτι της καλής ζωής που αξίζουμε όλοι να έχουμε. Της καλής ζωής που δεν κοστίζει απαραίτητα ακριβά. Γι’ αυτό, εδώ και 75 χρόνια συνεχίζουμε την οικογενειακή παράδοση, επιστρατεύοντας τη γνώση και την εμπειρία μας για να επιλέγουμε τα καλύτερα κρασιά από οινικές συλλογές οίκων της Ελλάδας και του εξωτερικού, σε μία ευρεία γκάμα τιμών και με μοναδικό κριτήριο την ποιότητα και τη γευστική υπεροχή.

Cellier, πολυτέλεια σε τιμή, τέλεια!

http://www.facebook.com/CellierWine
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...