Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Feta Bar : Ο ναός των γαλακτοκομικών που ξελόγιασε τους Θεσσαλονικείς σε μόλις 10 ημέρες


Ένα πρωτότυπο μαγαζί έχει κερδίσει κιόλας τους Θεσσαλονικείς και ας άνοιξε μόλις 10 ημέρες. Όποιος έχει ήδη περάσει από την οδό Παύλου Μελά θα καταλάβει πως πρόκειται για το Feta Bar ή αλλιώς το ναό των γαλακτοκομικών.


Εκ πρώτης όψης μοιάζει με ένα ακόμη μοντέρνο μπακάλικο, ωστόσο οι πάγκοι μπαρ και οι καλοντυμένες κυρίες που κάθονται στα σκαμπό αποδεικνύουν πως πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο.



Το Feta Bar είναι ένα μοντέρνο γαλακτοπωλείο που φέρνει σε πρώτο πλάνο τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα. Εδώ πωλούνται γαλακτοκομικά, τυριά, γάλατα, γιαούρτι, ξινόγαλα, όλα από την εταιρία Kourellas. Φέτα αιγοπρόβεια, φέτα πρόβεια, φέτα αιγοπρόβεια βαρελίσια, λευκό αγελαδινό τυρί, λευκό κατσικίσιο, λευκό light τυρί, μοσχοτύρια κλπ.

Το γάλα έρχεται καθημερινά από τα Γρεβενά απ' όπου είναι ο ιδιοκτήτης του γαλακτοπωλείου Γιώργος Παπαστεργίου, ενώ πολλά προϊόντα έχουν κερδίσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.


Εκτός αυτών το κατάστημα διαθέτει ελιές, λάδι εξαιρετικής ποιότητας ενώ προσφέρει πιάτα δημιουργικής κουζίνας με πρώτες ύλες από την Ελλάδα, σε μια προσπάθεια να φανούν όλες οι εφαρμογές της φέτας και των υπόλοιπων τυριών.


Παύλου Μελά 14, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 221 120

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...