Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Αυθεντικές, παραδοσιακές γεύσεις


Σε όποιον αρέσει η μελιτζανοσαλάτα και δεν τη φτιάχνει μονάχος ώστε να έχει καταλήξει για την ποσότητα των επί μέρους συστατικών της, πιθανότατα η λύση είναι μία, η «Φιλύρα». Και όχι μόνο για το συγκεκριμένο έδεσμα.


Η όντως χρυσοχέρα Αναστασία Τσανίδη-Κατσούρα ετοιμάζει μια σειρά από μεζέδες και «φαγάκια», όπως τα ονομάζει. 

Στην γκάμα της τα ρεβίθια γάστρας, τα γιαλαντζί ντολμαδάκια, η σαλάτα από φακές, οι γίγαντες πλακί ή τα μαυρομάτικα με ταχίνι.

Την αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα, που ψωνίσαμε από τον Βασιλόπουλο της Κλαυθμώνος, ετοιμάζει με καρύδια ή φέτα.


Δοκιμάστε ακόμα τα μανιτάρια τουρσί, πικάντικα ή γλυκόξινα αλλά και τις τυρολιχουδιές της. Εννοείται πως όλα τα προϊόντα είναι δίχως συντηρητικά.

* Αναστασία Τσανίδη-Κατσούρα, Ανω Σωτηρίτσα, Μελίβοια Αγιάς Λάρισας, τηλ. 24940-31270.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...