Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Η Αθήνα γεμίζει γεύσεις και αρώματα ανατολής στο Φεστιβάλ Τούρκικης κουζίνας

Βρίσκεται στο σταυροδρόμι μεταξύ Ευρώπης και Ασίας, γι αυτό οι γαστρονομικές επιρροές της Τουρκικής κουζίνας την κάνουν ακαταμάχητη.


Ετσι από τις 9-16 Μαρτίου, δύο Τούρκοι guest chefs και η ομάδα της κουζίνας του Astir Palace, φέρνουν τις γεύσεις από την Ανατολίτικη και Αυτοκρατορική κουζίνα καθημερινά, με ζωντανή μουσική στην Αθήνα

Πέρα από τις γευστικές επιλογές, όπως αναφέρει το athensmagazine, στις 9 και 10 Μαρτίου στο Alexander Ballroom (20:00) μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μοναδικό δίωρο show, που περιλαμβάνει: Επίδειξη σεμά από Δερβίσηδες με παραδοσιακούς χορούς, παρουσίαση τουρκικών ενδυμασιών και συναυλίες μουσικής από τουρκικά σχήματα. Θα ακολουθήσει ρεσεψιόν με τουρκικές γεύσεις.

Τιμή εισόδου €30 ανά άτομο - η τιμή περιλαμβάνει και συμμετοχή στη ρεσεψιόν.

Από τις 7 – 14 Μαρτίου στο Athina Hall μπορείτε να παρακολουθήσετε έκθεση ζωγραφικής του καθηγητής Devrin Erbil, έκθεση με έργα τέχνης ebru, μινιατούρες και techip, έκθεση έργων καλλιγραφικής τέχνης (hat) Ismet Ozer και εκθέσεις ενδυμασιών της Οθωμανικής περιόδου και αντικειμένων σε γυαλί - Είσοδος ελεύθερη.

Πληροφορίες
7-16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 - Εστιατόριο Grill Room
Δευτέρα ως Πέμπτη 19:00-23:00 | Παρασκευή & Σάββατο 19:00-23:30
Πληροφορίες και κρατήσεις τηλεφωνήστε στο: 210 8902000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...