Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Η δημοφιλέστερη συνταγή του κόσμου

ΔΩΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΛΑΖΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΣΤΟ PORTAL ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ALLRECIPES.COM

Πόσο πρόθυμες είστε να ξοδέψετε πάνω από τρεις ώρες και δεκάδες υλικά για να φτιάξετε τα λαζάνια με λουκάνικο, μοσχαρίσιο κιμά και τυρί ρικότα που προτείνει ένας έμπορος από το Τέξας; Κι όμως, αυτή η συνταγή θεωρείται σήμερα η δημοφιλέστερη του αγγλόφωνου διαδικτύου! 

Οπως γράφει η Independent, από τότε που ανέβηκε στο AllRecipes.com, ένα επιτυχημένο μαγειρικό portal με 20 εκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα, έχει αξιολογηθεί πάνω από 10.000 φορές και «καρφιτσωθεί» στο Pinterest πάνω από 25.000 φορές. Μόνο τα τελευταία πέντε χρόνια, σύμφωνα με στοιχεία του AllRecipes.com, την έχουν διαβάσει περίπου 12 εκατομμύρια άνθρωποι.

Ο εμπνευστής της, Τζον Τσάντλερ, ουδεμία επαγγελματική σχέση έχει με τη μαγειρική: Παρέλαβε τη συνταγή από τη μητέρα του, την τροποποίησε ελαφρώς και το 2001 την ανέβασε στο AllRecipes.com με την παρότρυνση της τότε φιλενάδας του, η οποία τύγχανε φανατική θαυμάστρια του portal.

Επίσης δεν πληροί κανένα από τα κριτήρια που κάνουν συνήθως μια συνταγή δημοφιλή στο διαδίκτυο (βλέπε λίγα υλικά και γρήγορη παρασκευή). Γιατί τα λαζάνια του Τσάντλερ περιέχουν είκοσι ένα υλικά, η προετοιμασία τους διαρκεί μισή ώρα και το μαγείρεμα ακόμη δυόμιση ώρες.

Πάντως όσοι έχουν μπει στη διαδικασία να τα φτιάξουν ισχυρίζονται ότι αξίζουν τον κόπο και με το παραπάνω. – Γωγώ Καρκάνη

Δείτε τη συνταγή εδώ: http://bit.ly/1dlm5i6

(Από την ΓΥΝΑΙΚΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...