Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

VIDEO - Θα σου λύσει τα χέρια: σωλήνας μαγειρεύει τα πάντα σε 20 λεπτά!



Ιδρώνεις και ξε-ιδρώνεις πάνω από την κουζίνα; Βαριέσαι να πλένεις κατσαρόλες και ταψιά και τρέμεις τον λογαριασμό της ΔΕΗ; Ξέχνα τα όλα και... πάρε τον σωλήνα που μαγειρεύει τα πάντα σε 20 λεπτά, χωρίς να καίει ρεύμα!


Ο λόγος για έναν ηλιακό φούρνο, με το όνομα «GoSun», που υπόσχεται να κάνει την ζωή μας ευκολότερη: το «μυστικό» του βρίσκεται στα παραβολικά κάτοπτρα, τα οποία στέλνουν το ηλιακό φως σε έναν κύλινδρο από γυαλί, μαγειρεύοντας το περιεχόμενό του!

«Μπαμπάς» του επαναστατικού φούρνου είναι ένας Αμερικανός μηχανικός που ειδικεύεται στις ηλιακές κατασκευές, ο Patrick Sherwin, που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα χρήματα για να τον κυκλοφορήσει στην αγορά.

Σύμφωνα με τον κ. Sherwin, ο μήκους 60 εκατοστών «GoSun» μπορεί να πιάσει θερμοκρασία 371 βαθμών Κελσίου, μαγειρεύοντας το φαγάκι που θέλουμε το πολύ σε 20 λεπτά! Μάλιστα, έχουμε και την δυνατότητα να τον βάλουμε στον ειδικό σάκο και να τον κουβαλήσουμε οπουδήποτε μαζί μας, μετατρέποντας σε μαγειρειό ακόμα και... τον χώρο εργασίας μας.

Η τιμή πώλησης του φούρνου, που θα διατεθεί και σε έκδοση για τις ανταπτυσσόμενες χώρες, θα είναι 130 ευρώ...

Αν έχεις μεγάλη φαμίλια ή καλεσμένους, βολεύει αυτό;

Κι αν έχει μαύρη συννεφιά, βράζει έστω ένα αυγό;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...