Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Γλυκά της Κρήτης


ΑΠΟ ΓΛΥΚΙΑ μυζήθρα, μέλι και ζάχαρη, αλεύρι και ρακί, υλικά όλα αγνά, γίνονται τα καλιτσούνια που προτείνει ο Γιώργης Ρουπάκης στο «Λιβυκόν». 


Ιδανικά για ένα κέρασμα, αλλά και για το πρωινό σας. 

Παρασκευάζονται κάθε πρωί, μπορείτε να τα δοκιμάζετε ολόφρεσκα. 

**«Λιβυκόν»: Τοσίτσα 18-20, Εξάρχεια. Τηλ.: 2103814794

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...