Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Κάτι νόστιμο μαγειρεύεται στο Κέντρο της Γης - Δωρεάν μαθήματα μαγειρικής

 
Όσοι ενδιαφέρονται για το φαγητό και θέλουν να μοιραστούν με άλλους την αγάπη τους για το μαγείρεμα δεν έχουν από το να περάσουν από το Κέντρο της Γης.

Είτε πρόκειται για φοιτητές που θέλουν να μάθουν πως να μαγειρεύουν, είτε για έμπειρους σεφ που θα θελαν να μοιραστούν τις γνώσεις τους, το Food Lab αποτελεί μια μοναδική εμπειρία που βασίζεται στη συμμετοχή και όχι στην παρακολούθηση.

Στις 10:30 το πρωί η Food blogger Τwominutesangie υποδέχεται το κοινό σε ένα ξεχωριστό Foodlab που δίνει τροφή για σκέψη:

Χρησιμοποιούμε απλά, εποχικά και τοπικά υλικά, μαθαίνουμε να φτιάχνουμε εύκολες, γρήγορες, οικονομικές, θρεπτικές και πάνω απ' όλα νόστιμες συνταγές! Ανταλλάσσουμε ιδέες, συνδυάζουμε πρώτες ύλες, γνωρίζουμε τη μεγάλη παρέα του ελληνικού φαγητού και στο τέλος, δοκιμάζουμε ό,τι μαγειρέψαμε και ετοιμάζουμε το φαγητό της Συλλογικής Κουζίνας.


Αν θέλετε να παρακολουθήσετε και σεις το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας ένα e-mail στο simetexo@organizationearth.org ή τηλεφωνώντας στο 2102325380. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, μπορείτε να φέρετε μια συνταγή ή κάποιο αγαπημένο σας υλικό και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το Food Lab

Με σύνθημα «Never eat alone» η Οργάνωση Γη μας προτρέπει να εξερευνήσουμε τρόπους βελτίωσης των όρων διαβίωσης του σύγχρονου ανθρώπου, για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, ξεκινώντας από τη διατροφή που αποτελεί το «καύσιμο» για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Παράλληλες δράσεις που αναπτύσσονται κάθε Κυριακή :

Bostanology : χρήσιμες συμβουλές για αστικές καλλιέργειες και κηπουρέματα
δραστηριότητες για παιδιά
ποδήλατο στο πάρκο
πάγκος βιολογικών λαχανικών
ομιλίες, συζητήσεις, εκθέσεις
μουσική
meditation by softening and healing
Κάθε Κυριακή με διαφορετικό Θέμα
Θεματικές Κυριακών Οκτωβρίου: 6 Οκτωβρίου : Φθινόπωρο/ 13 Οκτωβρίου :Seed freedom/ 20 Οκτωβρίου : Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική/ 27 Οκτωβρίου: Πίνδος

Πληροφορίες
Κυριακή στη Γη : Κάθε Κυριακή από τις 10.00 π.μ το πρωί
Στο Κέντρο της Γης ( Λεωφόρος Δημοκρατίας 67 Ίλιον, πλησίον Πάρκου Τρίτση)
http://www.organizationearth.org/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...