Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Η νέα σειρά προϊόντων ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ που κέρδισε τις εντυπώσεις στην Anuga 2013 της Γερμανίας


Την επιτομή της Ελληνικής γαστρονομίας παρουσίασε η εταιρία Καλλιμάνης στη μεγαλύτερη παγκοσμίως Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Anuga 2013 με μια νέα σειρά κατεψυγμένων γευμάτων που κέρδισε τις εντυπώσεις των διεθνών επισκεπτών.

Η πρωτοποριακή σειρά των  έτοιμων προς μαγείρεμα γευμάτων Kallimanis Greek Home Flavours είναι εμπνευσμένη από αυθεντικές και γευστικές ελληνικές σπιτικές συνταγές που συνδυάζουν κυρίως το ποιοτικό ελληνικό ψάρι με τα εκλεκτότερα συστατικά της ελληνικής γης, όπως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από το Κολυμβάρι της Κρήτης (ΠΟΠ), θαλασσινό αλάτι Μεσσολογγίου, πιπεριές Φλωρίνης, ελιές Καλαμών (ΠΟΠ), ασύρτικο κρασί Σαντορίνης (ΠΟΠ), ελληνικό γιαούρτι, ελληνική φέτα (ΠΟΠ) καθώς και ελληνικά λαχανικά και βότανα.

Η νέα σειρά έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους καταναλωτές της  Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης  που εκτιμούν και αποζητούν τη διατροφική αξία του ελληνικού ψαριού και της καλής ελληνικής κουζίνας, αφού τους προσφέρει τη δυνατότητα να εντάξουν το ποιοτικό ψάρι στην καθημερινότητά τους επιλέγοντας ανάμεσα σε 12 αυθεντικές ελληνικές συνταγές που φέρουν την υπογραφή του βραβευμένου με αστέρι Michelin chef Λευτέρη Λαζάρου.

Τα γεύματα Kallimanis Greek Home Flavors, συσκευασμένα μέσα σε πρωτοποριακή σακούλα-λαδόκολλα, τοποθετούνται απευθείας από την κατάψυξη τόσο στο συμβατικό φούρνο όσο και στο φούρνο μικροκυμάτων όπου ψήνονται μέσα σε λίγα λεπτά. Χάρη στην προηγμένο σύστημα ελέγχου εξαερισμού της σακούλας, το ψάρι ψήνεται με απόλυτη επιτυχία παραμένοντας ζουμερό και απολαυστικό, ενώ η κουζίνα διατηρείται καθαρή και χωρίς οσμές.

«Έχουμε το προνόμιο να βρισκόμαστε στο Αίγιο, μόλις δυο βήματα από τη θάλασσα και πολύ κοντά στις μεγαλύτερες ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες, γεγονός που μας επιτρέπει να έχουμε άμεση πρόσβαση σε φρεσκότατες και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες» δήλωσε η Ντίνα Καλλιμάνη, Εντεταλμένη Σύμβουλος της εταιρίας. «Η νέα σειρά αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρίας για τη διεύρυνση του εξαγωγικού της προσανατολισμού καθώς πέραν από την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, προάγει την ελληνική ταυτότητα της εταιρίας και ταυτόχρονα προσφέρει μια εξαιρετικά υγιεινή, ποιοτική και γρήγορη λύση στους  Ευρωπαίους καταναλωτές». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...