Τρομερός γευστικός συνδυασμός για τέλεια μπράουνις...
Υλικά
Για 4-6 άτομα
125 γραμμάρια βούτυρο
125 γραμμάρια κουβερτούρα
200 γραμμάρια ζάχαρη
3 αυγά, ελαφρά χτυπημένα
50 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 γραμμάρια κακάο
0.25 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
200 γραμμάρια τυρί κρέμα
50 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
-Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ανακατεύετε καλά το βούτυρο, την κουβερτούρα και τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσουν τελείως.
-Αφαιρείτε το μείγμα από τη φωτιά και προσθέτετε τα αυγά, ανακατεύοντας διαρκώς.
-Προσθέτετε το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύετε ξανά.
-Βάζετε το μείγμα σε ένα μεταλλικό πυρέξ – διαστάσεων 18εκ. επί 28 εκ. περίπου – αφού πρώτα το έχετε αλείψει με λίγο βούτυρο και προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
-Σε ένα μπολ, χτυπάτε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να μαλακώσουν. Με ένα κουτάλι χύνετε τυχαία το μείγμα σε όλο το πυρεξ, πάνω από τη σοκολάτα.
-Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, σχηματίζετε λευκές γραμμές.
-Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 35-40 λεπτά.
-Αφήνετε το γλυκό να κρυώσει προτού το κόψετε σε κομμάτια.
sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου