Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

«Ανοιξιάτικη» 3η Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις» στο Μετρό Συντάγματος

Ξεκινά την Τρίτη 4 Μαρτίου η 3η Έκθεση Ελληνικών τροφίμων και ποτών με τίτλο «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ».

Οι δύο προηγούμενες κατά γενική ομολογία επιτυχημένες εκθέσεις, έδωσαν ώθηση ώστε να προχωρήσουμε ακόμη πιο δυναμικά στο σχεδιασμό της νέας έκθεσης, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από την Τετάρτη 4 έως και το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος.

Κάνοντας πράξη τη στήριξη μας στον αγροτικό-παραγωγικό τομέα, καθώς και στο τουριστικό προϊόν που απορρέει από αυτόν, έχουμε θέσει ως σκοπό της έκθεσης την ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, αλλά και την προώθηση στο αθηναϊκό κοινό της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού.

Πρωταρχικό μήνυμά μας είναι: «Κάθε μέρα Ελληνικά ποιοτικά προϊόντα στο τραπέζι μας» και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε εμπράκτως μαζί, σε μία αγορά με τεράστιες δυνατότητες και καταναλωτικό ενδιαφέρον. Η κρίση άλλαξε πλέον τις συνήθειες των καταναλωτών, επιφέροντας δομικές αλλαγές στις προτιμήσεις τους κι αυτό το μαρτυρούν έρευνες που δείχνουν ότι 8 στους 10 προτιμούν πλέον τα Ελληνικά ποιοτικά προϊόντα.

Με 120.000 περίπου διελεύσεις ημερησίως από το σταθμό του Μετρό Συντάγματος μας κάνει να ευελπιστούμε ότι το κοινό θα αγκαλιάσει για ακόμη μια φορά την Ανοιξιάτικη έκθεση «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...