Αυθεντικά, νόστιμα, μα πάνω από όλα μαμαδίστικα θα είναι και αυτό το Σαββατοκύριακο τα πιάτα στην κουζίνα του «Τι θα φάμε σήμερα μαμά;» στον Alpha.
H Νταϊάν έχει τον τρόπο να μας δείχνει πως η μαγειρική είναι πιο ωραία όταν την κάνεις για αυτούς που αγαπάς.
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, η Νταϊάν ετοιμάζει ένα μενού με άρωμα παράδοσης. Κουκιά στιφάδο από την Κρήτη για πρώτο πιάτο και γλυκιά κοτόπιτα από τη Θεσσαλία για δεύτερο. Το γιορτινό τραπέζι όμως θέλει κυρίως την γαλοπούλα του οπότε η Νταϊάν φτιάχνει μια, γεμιστή και τυλιχτή με μπέικον και μας λέει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για να την κάνουμε νόστιμη και γευστική.
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, τα πιάτα της Νταϊάν μοιάζουν περίπλοκα αλλά είναι απλά και φυσικά, πεντανόστιμα: Χήνα γεμιστή, γλασαρισμένα καρότα με μέλι και πετιμέζι αλλά και χοιρινό μπούτι ψημένο σε κρούστα μπαχαρικών. Επίσης σολομό με σπανάκι και πατάτες κοπανιστές στον φούρνο με μυρωδικά.
«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 στον Alpha,
γιατί όποιος αγαπά μαγειρεύει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου