Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις» στο Σύνταγμα με άρωμα… Χριστουγέννων

Στην τελική ευθεία μπαίνει η Έκθεση «Ελλάδος Γεύσεις», που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος, το διάστημα από 16 έως 18 Δεκεμβρίου.


Χιλιάδες κόσμου σε πνεύμα γιορτινό και… Χριστουγεννιάτικο αναμένεται να «τιμήσουν» τα ελληνικά, ποιοτικά τρόφιμα, που θα κατακλύσουν το Σύνταγμα.



Στην Έκθεση, που για μια ακόμη φορά αναμένεται να τραβήξει την προσοχή του αθηναϊκού κοινού αλλά και των επισκεπτών της πρωτεύουσας, θα συμμετάσχουν με περίπτερα 40 συνολικά επιχειρήσεις, συνεταιριστικές και ιδιωτικές, με ποιοτικά τρόφιμα, που κάθε καταναλωτής θα ήθελε να έχει στο πιάτο του.

Το ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης θα είναι συνεχές, με τις πύλες τις τρεις αυτές ημέρες να ανοίγουν στις 9 το πρωί και να κλείνουν στις 9 το βράδυ.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της Έκθεσης ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑΣΕΓΕΣ , κ. Γιώργος Ανέστης δήλωσε: «Η επιτυχία από άποψη συμμετοχής εκθετών είναι απόλυτη και αναμένουμε το ίδιο να συμβεί και με τους επισκέπτες. Για το λόγο αυτό καλούμε το κοινό της Αθήνας να επισκεφτεί την Έκθεση, να γευτεί τις κάθε είδους λιχουδιές και τα ποιοτικά τρόφιμα από κάθε γωνιά της Ελλάδας και να τα συμπεριλάβει στο γιορτινό τραπέζι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...