Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ" ΜΕ ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Ανακάλυψε γεύσεις

Διασκέδασε με την παράδοση μας

Απόκτησε προϊόντα σε τιμές παραγωγών

Χαμογέλασε και κέρδισε πλούσια δώρα


…από τις 20 Δεκεμβρίου στο KOSMOPOLIS
Φέτος τις γιορτές στρώστε το δικό σας τραπέζι με ποιοτικά ελληνικά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς με τις καλύτερες τιμές που θα προμηθευτείτε από το φεστιβάλ γεύσης και γιορτής «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ» στο γιορτινά στολισμένο KOSMOPOLIS.

Με δωρεάν είσοδο για το κοινό το φεστιβάλ ελληνικών εκλεκτών προϊόντων, σας περιμένει στο KOSMOPOLIS στην Λ. Κηφισίας 73, στο Μαρούσι, στις 20,21,22 & 26,27,28,29 Δεκεμβρίου 2013.

Εκλεκτά ελληνικά προϊόντα κι ένας κόσμος γεμάτος γεύσεις και αρώματα παρουσιάζεται μπροστά σας φτιαγμένος με όλα εκείνα τα «μαγικά», τα δικά μας, ελληνικά προϊόντα και υλικά, που θα γεμίσουν το εορταστικό τραπέζι.

Στην απολαυστική και «νόστιμη» αγορά μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να βρουν: Εκλεκτά και επιλεγμένα προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς σε συμφέρουσες τιμές, για να προμηθευτούν για το εορταστικό τους τραπέζι. Εκδηλώσεις και δρώμενα από την ελληνική παράδοση, δωρεάν για μικρούς και μεγάλους, dj και πολλά Happenings Θεατρικά, καραγκιόζη, ανιματέρ, ζογκλέρ, face painting, μαριονέττες, παντομίμα, show επαγγελματιών στο παγοδρόμιο,

Ταχυδρομείο Αγ. Βασίλη, γράφοντας το γράμμα στον Αγ. Βασίλη, συμμετέχετε σε κλήρωση για δυο ( 2 ) υποτροφίες στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών SO EASY. Συμμετοχή σε κληρώσεις με δώρα προϊόντα από τους παραγωγούς.

Όλοι οι πάγκοι των εκθετών/παραγωγών θα είναι φτιαγμένοι από παλέτες ( Γ&Β ΠΑΠΑΔΕΡΟΣ ΕΠΕ, ξυλεία/ξύλινη συσκευασία) , συνθέτοντας ένα απόλυτα οικολογικό σκηνικό. Επίσης στο KOSMOPOLIS θα βρείτε, 12 αίθουσες σινεμά ODEON με ταινίες για μικρούς και μεγάλους, την καφετέρια ΑΡΩΜΑ, το παγοδρόμιο ICE ARENA, ενώ στο χώρο λειτουργεί και υπόγειο παρκινγκ 500 θέσεων.

Η ιδανική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που όλοι θέλουμε να νιώσουμε την περίοδο των εορτών και να μεταφερθούμε φέτος θα βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια στο γιορτινά στολισμένο KOSMOPOLIS με το φεστιβάλ γεύσης και γιορτής «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ» από 20/12/2013 έως και 29/12/2013, με είσοδο δωρεάν για όλους. Το φεστιβάλ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ» υποστηρίζει και τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σας περιμένουμε να ζήσουμε την απόλυτη χριστουγεννιάτικη μαγεία των ελληνικών γεύσεων!

ΩΡΑΡΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ»

20,21,22 & 26,27,28,29 ΔΕΚ. 2013

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ 17:00-22:30 μμ

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ 12:00-22:30 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...